Gå direkt till innehåll
Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman.
Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman.

Pressmeddelande -

Youtube-fenomenet JLC flyttar till RadioPlay

Humortrion JLC startade sin podd "Mellan himmel och jord" tidigare i år. Nu är det klart att Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Dèman flyttar sin populära podd till RadioPlay. 

Det startade på YouTube 2016. Då bildades Sveriges idag största humortrio JLC bestående av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman. Killarna har gjort sig ett namn på humorhimlen med sina sketcher och pranks och har idag över 444 000 prenumeranter på sin YouTube-kanal.

I somras bestämde sig Jonas, Lucas och Carl för att ge sig ut på okänt vatten och startade podden "Mellan himmel och jord". Förhoppningen var att visa upp en helt ny sida av sig själva.

- Vi ville göra en podd eftersom vi saknat att kunna vara oss själva till 100% på någon plattform, säger Carl Dèman.

Jonas Fagerström fortsätter;

Det är skönt att slippa lägga på ett energiflöde hela tiden. I podden kan vi bara sitta och snacka om saker vi inte kan prata om på YouTube eller Instagram. Helt enkelt prata av oss. Podd känns enkelt på det sättet, där kan vi vara oss själva helt och hållet.

I sin podd kommer killarna prata om allt mellan himmel och jord. Men det finns självklart vissa ämnen som inte kommer diskuteras. 

- Våra lyssnare kommer inte få höra någonting om politik eller vad vi tycker politiskt. Vi är neutrala, det har vi alltid sagt. Det är klart att vi har politiska åsikter, men det är ingenting vi tänker dela med oss av i podden. Alla tycker inte likadant och vi vill inte att det ska bli en grej. Men annars kommer vi nog prata om allt, säger Lucas Simonsson.

- Vi är superstolta och glada över att JLC vill samarbeta med oss. Vi har som målsättning att ha riktigt grymma och välproducerade poddar på vår plattform RadioPlay och där checkar JLC i alla boxar. Vi tycker också att det är väldigt spännande att lyssna på JLC i ett sådant här poddformat, där de kan släppa garden och prata fritt om ämnen som intresserar dem, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef på Bauer Media.


Mellan himmel och jord släpper nya avsnitt varje torsdag.

Lyssna på podden i RadioPlay-appen eller följ länken: radioplay.se/podcast/mellan-himmel-och-jord

SCHABLAAA!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll