Gå direkt till innehåll
Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman.
Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman.

Pressmeddelande -

Youtube-fenomenet JLC flyttar till RadioPlay

Humortrion JLC startade sin podd "Mellan himmel och jord" tidigare i år. Nu är det klart att Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Dèman flyttar sin populära podd till RadioPlay. 

Det startade på YouTube 2016. Då bildades Sveriges idag största humortrio JLC bestående av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman. Killarna har gjort sig ett namn på humorhimlen med sina sketcher och pranks och har idag över 444 000 prenumeranter på sin YouTube-kanal.

I somras bestämde sig Jonas, Lucas och Carl för att ge sig ut på okänt vatten och startade podden "Mellan himmel och jord". Förhoppningen var att visa upp en helt ny sida av sig själva.

- Vi ville göra en podd eftersom vi saknat att kunna vara oss själva till 100% på någon plattform, säger Carl Dèman.

Jonas Fagerström fortsätter;

Det är skönt att slippa lägga på ett energiflöde hela tiden. I podden kan vi bara sitta och snacka om saker vi inte kan prata om på YouTube eller Instagram. Helt enkelt prata av oss. Podd känns enkelt på det sättet, där kan vi vara oss själva helt och hållet.

I sin podd kommer killarna prata om allt mellan himmel och jord. Men det finns självklart vissa ämnen som inte kommer diskuteras. 

- Våra lyssnare kommer inte få höra någonting om politik eller vad vi tycker politiskt. Vi är neutrala, det har vi alltid sagt. Det är klart att vi har politiska åsikter, men det är ingenting vi tänker dela med oss av i podden. Alla tycker inte likadant och vi vill inte att det ska bli en grej. Men annars kommer vi nog prata om allt, säger Lucas Simonsson.

- Vi är superstolta och glada över att JLC vill samarbeta med oss. Vi har som målsättning att ha riktigt grymma och välproducerade poddar på vår plattform RadioPlay och där checkar JLC i alla boxar. Vi tycker också att det är väldigt spännande att lyssna på JLC i ett sådant här poddformat, där de kan släppa garden och prata fritt om ämnen som intresserar dem, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef på Bauer Media.


Mellan himmel och jord släpper nya avsnitt varje torsdag.

Lyssna på podden i RadioPlay-appen eller följ länken: radioplay.se/podcast/mellan-himmel-och-jord

SCHABLAAA!

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterade nyheter