Gå direkt till innehåll
YouTube-duon Let's Feast till Podplay

Pressmeddelande -

YouTube-duon Let's Feast till Podplay

Podplay fortsätter att locka YouTube-talanger till sin plattform och nu välkomnas Cristian och Doris från YouTube-kanalen Let's Feast. Deras podd "Drama och intriger" erbjuds nu till en ännu bredare publik och ska fortsätta förfinas och vidareutvecklas för att passa fler format.

I podden besöks internets mörkaste källare och forumens dammigaste vindar för att hitta de sjukaste historierna som Christian och Doris tar upp och diskuterar i varje avsnitt. Två galna person som inte är rädda för att säga sina åsikter när det kommer till kniviga situationer.

- Vi är relativt nya i poddvärlden och har fullkomligt blivit förälskade i konceptet då vi kan uttrycka oss och visa mer av våra personligheter mot vad vi t ex kan göra på YouTube. Vi kan bete oss och prata precis som vi gör med våra vänner samtidigt som vi kan hjälpa eventuella lyssnare med olika dilemman och intriger
, säger Cristian.

- Sen IJustWantTobeCool tog hem priset för "Årets Podd" så märker vi att fler och fler talanger och influencers kontaktar oss för att få hjälp att vidareutveckla deras innehåll. Ljud är Bauer Medias core business och vi tummar inte på kvalitén. Det ska bli jättekul att se vad vi kan åstadkomma tillsammans med Cristian och Doris
, säger Johanna Wiberg, Podcastchef på Podplay.

Drama och intriger är podden där inga problem är för stora eller små. I varje avsnitt presenteras galna dilemman och intriger och det diskuteras vem som har gjort rätt och vem som har gjort fel. Vem sida är du på?

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32

Relaterat innehåll