Gå direkt till innehåll
Weise julvärd på Mix Megapol

Pressmeddelande -

Weise julvärd på Mix Megapol

Edward Blom har varit det och förra året axlades tronen av Sanna Nielsen. I år blir det Andreas Weise som tänder ljuset i Mix Megapol-studion och spelar 100 % julmusik hela julafton. 

Andreas kliver in i studion som julvärd på julaftonsmorgon kl 8 och stannar ända fram till 18. Han kommer att dela med sig av julminnen och spela massor av underbar julmusik, både låtar som han själv har gjort och sina egna favoriter bland de stora julhitsen. 

- Det känns lite extra tryggt att ha en Weise i studion på julafton och vi är säkra på att Andreas kommer att hjälpa svenska folket att komma i rätt julstämning, säger Alexander Lindahl, programchef på Mix Megapol.

- Jag tycker det ska bli jättekul att göra det här, att föra traditionen vidare efter Sanna, säger Andreas Weise

Mix Megapol har spelat 100 % julmusik sedan 24 november och fortsätter fram till Annandagen, sedan tillbaka till den perfekta mixen.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68

Relaterat material