Gå direkt till innehåll
 Veronica Maggio är en av programledarna på Svensk Pop

Pressmeddelande -

Veronica Maggio är en av programledarna på Svensk Pop

I morse klockan 6 hade den nya radiostationen Svensk Pop spelat de utlovade 5000 låtarna i rad och de programleda sändningarna startade. Från klockan 10 tar Veronica Maggio över och spelar sina favoriter bland sina egna och andras låtar.

De flesta av artisterna vi spelar finns här i vår närhet och gillar vår satsning på Svensk Pop, så vi kommer inte bara att spela deras musik – de kommer också att kunna vara en del av programmen och det känns helt fantastiskt, säger Thomas Hansen, programchef för Svensk Pop.

Förutom medverkande artister har stationen fyra fasta programledare:

Thobias Thorwid kommer att sända 06-10. Han är utbildad på Journalisthögskolan men har också stor passion för glitter och glamour. Thobias har gjort sig känd för att vara en bra intervjuare och kommer senast från Sveriges Radio P3.

Josefin Crafoord sänder mitt på dagen 11-15. Hon började som 19-åring på ZTV och lärde känna massor av svenska artister. Efter det har hon jobbat på bland annat TV4, Aftonbladet och The Voice.

Erik Wedberg kommer att sända 15-19. Han har gått radioutbildningen i Båstad och därefter arbetat i 10 år på Rix FM där han bland annat sänt eftermiddag och arbetat med musiken.

Johanna Airén hörs på kvällarna 19-23. Hon är mediautbildad på Linköpings Universitet och har de senaste åren jobbat i teamet bakom ”Gry och Anders med vänner” på Mix Megapol.

Programledarna backas upp av en nyhetsredaktion som sänder snabba uppdateringar om det viktigaste som hänt. Lyssnarna i Stockholm kommer dessutom att få snabb och aktuell trafikinformation.

Sändningarna sker digitalt via RadioPlay samt på 101,9 i Stockholm. 

För mer information, vänligen kontakta:
Thomas Hansen
Programchef, Svensk Pop
Tel: 0707-83 69 68
E-mail: thomas.hansen@bauermedia.se

Ämnen

Kategorier


Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media Group med NRJ i Sverige. Bauer Media Group har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn