Gå direkt till innehåll
Utmaningspodden - ett roligt samtal med en twist

Pressmeddelande -

Utmaningspodden - ett roligt samtal med en twist

Varje fredag, med start idag, ställs tre välkända deltagare mot varandra i en humoristisk tävling där målet är att klara av ett stort antal utmaningar. Kan man föra ett allvarligt resonemang med munnen full av marshmallows? Kan man vara en livs levande mytoman utan att de andra spelarna upptäcker det? Utmaningarna varierar stort!

Utmaningspodden programleds av Marc Jungermann och varje avsnitt börjar med ett helt vanligt samtal där gästerna själva väljer samtalsämne, precis som i de flesta andra poddar. Skillnaden med Utmaningspodden är att varje gäst har en egen display där deras personliga utmaningar dyker upp. Att de tävlande dessutom inte vet vad de andra har fått för utmaningar bäddar för många bisarra situationer och hejdlösa skratt.

Lyssnarna har också möjlighet att skicka in sina förslag på utmaningar genom Instagram och chansen är stor att de dyker upp i avsnittet veckan därpå.

- Jag har laddat hela sommaren, så nu har jag hela skallen full av galna utmaningar som jag äntligen får kasta på mina tävlande! Podden gör verkligen skäl för sitt namn, det är både utmanande, klurigt och extremt roligt. Det finns ingenting roligare än att tänja på gästernas gränser från kontrollrummet, säger producent Marc Jungermann.

I det första avsnittet gästas Utmaningspodden av tre podcast-veteraner; Nisse Hallberg, Athena Afshari och Carolin Björnerhag.
Nästa vecka är det Anitha Clemence, Doreen Månsson och Martin Melin som sätts på prov.

Lyssna i Podplay-appen eller på webben här.


Om Marc Jungermann
Har tidigare varit med och producerat populära TV-program som Doobidoo och Kulturfrågan Kontrapunkt, men framför allt är han verksam som låtskrivare och kompositör. Idén till Utmaningspodden föddes ur att han alltid tyckt om att utmana sina vänner i sociala sammanhang, och själv alltid varit en tävlingsmänniska.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Kontakter

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat innehåll