Gå direkt till innehåll
Eurosong Radio - Nytt stationstillskott hos Bauer Media
Eurosong Radio - Nytt stationstillskott hos Bauer Media

Pressmeddelande -

Tolv poäng till Bauer Media för lanseringen av "Eurosong Radio"!

Eurovision Song Contest fans behöver inte leta längre efter det perfekta soundtracket till festen i och med lanseringen av Eurosong Radio – en ny popup-station från Bauer Media Audio som firar just Eurovision.

Stationen lanseras i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Irland – Eurosong Radio kommer att hylla allt som är bra med Eurovision. Stationen har en mångsidig spellista som sträcker sig från det briljant konstiga till det underbara. Lyssnarna kan förvänta sig att höra låtar från legender som Bucks Fizz, Loreen och Conchita Wurst – hela vägen fram till de senaste låtarna som släppts av årets hoppfulla tävlanden.

Stationen är som en hyllning till mer än 50 år av den ikoniska showen – Eurosong Radio kommer även att innehålla exklusivt material från tex Sam Ryder, Herreys, Olsen Brothers, Katrina & The Waves som delar berättelser om deras tävlingsupplevelser och deras favoritlåtar i Eurovision.

Eurosong Radio är för alla som vill komma in i Eurovisionandan oavsett om du är ett troget fan eller om du är ny till tävlingen.

Fans kan lyssna på Eurosong Radio från och med idag den 2 maj. Stationen är tillgänglig gratis via digitalradio och online (Radioplay) i Sverige och Irland samt för premiumabonnenter i Storbritannien, Danmark, Finland och Norge.

"Vi är glada över lanseringen av Eurosong-radio, stationen som förenar fans över hela kontinenten i ett firande av fantastisk musik. Eurovision Song Contest är en viktig del av europeisk kultur och vi är glada över att ha skapat en plattform där fans kan mötas och njuta av allt som gör den speciell.” – Säger Anna Rastner, Content Director Bauer Media Sweden

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn