Gå direkt till innehåll
Tilläggstid med Ekwall och Claes nytt tillskott på RadioPlay

Pressmeddelande -

Tilläggstid med Ekwall och Claes nytt tillskott på RadioPlay

RadioPlay inleder samarbete med fotbollspodcasten Tilläggstid med Patrick Ekwall och Claes Andersson. Podcasten sjösattes tidigare i år och blev snabbt en av Sveriges populäraste fotbollspoddar.

- Vi är så glada över att Patrick och Claes har valt att samarbeta med oss. På RadioPlay ska vi ha Sveriges bästa poddar och Tilläggstid passar verkligen in under den beskrivningen. Nu siktar vi tillsammans på att podden ska bli Sveriges största fotbollspodd, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef RadioPlay.

Tilläggstid ger dagligen sina lyssnare aktuella rapporter från fotbollsvärlden. Patrick och Claes kommer under hösten rapportera från alla de stora ligorna i Europa samt gruppspelen i Champions och Europa leauge. Under 2018 kommer de hårdbevaka fotbolls-VM i Ryssland samtidigt som de fortsätter hålla koll på både Allsvenskan och de stora internationella fotbollsligorna. 

- Vi brinner för fotbollen, vi har de bästa gästerna och vi är helt unika i Sverige. Tilläggstid är Sveriges första newscast och vi ger våra lyssnare 15 minuter aktuell fotboll varje dag, säger Patrick Ekwall.

Tilläggstid har premiär på RadioPlay idag. Lyssna för att vinna biljetter till fredagens slutsålda VM-kvalmatchen mellan Sverige-Italien på Friends Arena.

Tilläggstid med Ekwall & Claes. Dagliga rapporter från fotbollsvärlden – lyssna här.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat material

Relaterade nyheter