Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Systrarna Janni och Michaela Delér till RadioPlay

Idag välkomnar RadioPlay systrarna Delérs podcast "Two Of A Kind" till plattformen. I podden får du följa två systrar som, trots många likheter, lever vitt skilda liv. Michaela är tvåbarnsmamman som kämpar med småbarnslivet i Sverige medan Janni bor i Monaco och har ett jobb som tar henne till jordens alla hörn.

Podden lanserades tidigare i år och har redan fått en trogen lyssnarskara. Varje vecka får du ta del av Jannis och Michaelas vardag där den ena dagen aldrig är den andra lik. Här är också lyssnaren med och styr innehållet. Några ämnen som varit på tapeten är klimatångest, skönhetsingrepp, karriärval och PMS.
Dagens avsnitt heter "Minnesluckor, baksmälla och missbruk" och vi får höra hur systrarna berättar öppenhjärtigt om deras morfars alkoholmissbruk och hur det har påverkat hela deras familj. De kritiserar också alkoholvården i Sverige.

- Du får ju inte hjälp förrän du typ ligger och är halvdöd, det är det som stör mig, säger Janni.

- Det som stör mig ännu mer är att han kan skriva ut sig själv, fyller Michaela i.

- Skulle alkohol komma idag skulle det inte vara lagligt, konstaterar Janni.

Du kan lyssna på podden i RadioPlay-appen, överallt där poddar finns och via länken: radioplay.se/podcast/two-of-a-kind


Mer om systrarna Delér

Janni Olsson Delér
Janni är en snart 29-årig Stockholmstjej som startade sin blogg 2013. Idag är hon en av Sveriges största influencers med 1,3 miljoner följare på Instagram. Sedan 2015 har hon varit bosatt i Monaco tillsammans med maken och före detta skidproffset Jon Olsson Delér. Janni har utvecklat ett stort intresse för fotografi och mode, hon älskar att resa och dokumentera sitt liv vid Medelhavet likväl som på äventyr världen över.

Podden är Jannis enda renodlade svenska kanal med målet att innehållet ska vara mer personligt än någon annanstans. Inspelningen är ofta Jannis och Michaelas tid för att catcha upp med varandra och därför blir det ofta en ofiltrerad sammanfattning av veckan som gått blandat med ett ämne att prata om som lyssnarna oftast efterfrågat.

Michaela Byggmark Delér
Michaela är bosatt i Stockholm och mamma till barnen Livia och Valter och gift med landslagsskidåkaren Jens Byggmark. Hon är utbildad sjuksköterska och blivande injektionssköterska. Michaelas förser dagligen sina följare med en bred mix av familjeliv, mode, skönhet, resor och träning - och på sistone även lite matlagning. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat material

Relaterade nyheter