Gå direkt till innehåll
Superentreprenören och mediekvinnan Hannah Widell till Gry Forssell med Vänner

Pressmeddelande -

Superentreprenören och mediekvinnan Hannah Widell till Gry Forssell med Vänner

Mix Megapols morgonprogram Gry Forssell med Vänner kommer varje fredag att stärkas upp med mediekvinnan och superentreprenören Hannah Widell som blir en av programmets återkommande vänner. 

- Jag har alltid älskat radio och framförallt morgonradio så det ska bli en ära att få vara en del av Gry Forssell med Vänner under våren. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna bidra till att lyssnarna får en fantastisk start på fredagarna. Också kul att få arbeta tillsammans med Gry igen, säger en taggad Hannah Widell.

- Det känns jätteroligt och spännande att få knyta till sig en så karismatisk och driven person som Hannah. Vi har tidigare både jobbat och rest ihop så jag vet att det aldrig blir tråkigt i Hannahs sällskap. Jag ser fram emot att hon delar med sig av sitt händelserika liv till våra lyssnare, berättar Gry Forssell.

Hannah Widell kliver in i studion 07:30 på fredag morgon. Andra återkommande vänner i programmet är Petter, David Lindgren, Peter Magnusson, Keyyo, Thomas Bodström och Mikael Tornving.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Kontakter

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68