Gå direkt till innehåll
Lotta Bromé i oklippta intervjuer med partiledarna i "Lotta och valet" som finns på Podplay.
Lotta Bromé i oklippta intervjuer med partiledarna i "Lotta och valet" som finns på Podplay.

Pressmeddelande -

Succé för Lotta Bromés partiledarintervjuer

Som en del av Mix Megapols eftermiddagssatsning ”Halv tre med Lotta Bromé”, träffade Lotta samtliga partiledare inför valet. Lyssnandet och mediegenomslaget blev en succé. Ett 30-tal medier har rapporterat om det som sagts i intervjuerna och lyssnandet för flera av partiledarna har varit ”all time high” för programmet ”Halv tre med Lotta Bromé”.

Lotta Bromés ambition med partiledarintervjuerna var att inte bara ställa de politiska frågorna, utan också att nå bortom partiledarnas välputsade fasader och få veta mer om deras personligheter.

Partiledarna öppnade upp som aldrig förr. Magdalena Andersson grät i studion, Jimmie Åkesson avslöjade att han träffat en ny kvinna och Ebba Busch öppnade upp sig om ett kraschat förhållande som ledde till depression och terapi.

- I en valrörelse är ofta debatterna i fokus och följer ett visst mönster. Jag ville bli mer personlig med våra partiledare och lära känna dem på djupet. Det känns kul att många har lyssnat och jag tror att det finns ett stort intresse kring personen bakom politikern, säger Lotta Bromé.

Varje intervju erbjuds i ett helt oklippt i poddformat under namnet ”Lotta och valet”. Intervjuerna med partiledarna har hittills lockat ett varierat antal lyssnare. Så här ser poddlyssnandet ut just nu efter valet:

  1. Jimmie Åkesson (SD) – 21,8%
  2. Ulf Kristersson (M) – 14,5%
  3. Annie Lööf (C) – 12,8%
  4. Nooshi Dadgostar (V) – 11,9%
  5. Märta Stenevi (MP) – 11,3%
  6. Johan Pehrson (L) – 10,9%
  7. Ebba Busch (KD) – 8,9%
  8. Magdalena Andersson (S) – 8,0%

- Det här är ett tydligt tecken på att den innehållssatsning vi gör på Halv tre med Lotta Bromé är helt rätt, både för våra lyssnare på Mix Megapol live men även för de som väljer att lyssna på poddversionen, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

Samtliga intervjuer finns för lyssning på Podplay, klicka här för att lyssna

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68