Gå direkt till innehåll
Yasmine Winberg (Resumé) pratar med Clare Bowen (Radiocentre UK) om världens bästa radiospotar
Yasmine Winberg (Resumé) pratar med Clare Bowen (Radiocentre UK) om världens bästa radiospotar

Pressmeddelande -

Sound Stockholm Podcast - en podcast om ljudets kraft och möjligheter

I torsdags arrangerade Resumé eventet Sound Stockholm, en heldag om den växande ljudkommunikationen. På eventet föreläste ledande experter om hur ljud kan användas ur ett marknadsföringsperspektiv.

Bauer Media som var huvudsponsor av eventet, spelade in en podd på plats som alla föreläsare gästade. Det var en spännande mix av nationella och internationella ljudarkitekter, musikspecialister, marknadschefer, kreatörer och strateger. Podden programleddes av Resumé Insikts redaktörer Julia Lundin och Yasmine Winberg.

Sveriges annonsörer har aldrig tidigare investerat så mycket i ljudmedier som nu, säger Louise Lundgren, Head of B2B and Relations på Bauer Media, och fortsätter:

Vi på Bauer Media möter ett stort intresse och nyfikenhet kring ljudets påverkan och möjligheter. Vi är glada att Resumé tog initiativet till en heldag fylld med inspiration och kunskap om ljud. Och det känns extra bra att alla nu kan ta del av dagens spännande innehåll i podden.

Lyssna på Sound Stockholm Podcast på RadioPlayradioplay.se/podcast/thesoundofinspiration

Ämnen


Bauer Media är störst i Sverige på ljud. Vi äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl samt Svensk Pop. Dessutom samarbetar vi med NRJ. Vår plattform RadioPlay är fullmatat med ljudunderhållning där vi också samlat några av Sveriges största poddar. Bauer Media har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige. 

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll