Gå direkt till innehåll
Anton Körberg, Sofia Wistam, Basse Widman och Lotta Möller bildar tillsammans NRJ Morgon. Foto: Stefan Ek
Anton Körberg, Sofia Wistam, Basse Widman och Lotta Möller bildar tillsammans NRJ Morgon. Foto: Stefan Ek

Pressmeddelande -

Sofia Wistam blir en del av NRJ Morgon

Efter nyår blir Sofia Wistam permanent programledare i NRJ Morgon tillsammans med Basse Widman, Lotta Möller och Anton Körberg. Hon har redan mjukstartat och dyker upp i programmet varje vecka och från och med 9 januari blir hon fast programledare i teamet.

Sofia har en lång och mångsidig karriär inom mediabranschen. I början av sin karriär jobbade hon som fotograf, researcher och barnprogramledare. Hon har varit programledare för bland annat Talang, Stadskampen, Temptation Island och långköraren Sofias änglar, som sänts i över 10 år och i våras höll hon i det uppseendeväckande programmet Naked Attraction. Tillsammans med Pernilla Wahlgren driver hon en av landets mest populära poddar; Wahlgren & Wistam.

- Jag har alltid älskat att jobba med radio. Det är direkt, utlämnande och man får vara sig själv. När NRJ hörde av sig kunde jag inte tacka nej. Det ska bli så kul att få lära känna NRJ Morgons lyssnare och att jobba med Basse. Lotta och Anton, säger Sofia.

- Sofia är en av landets bästa programledare. Hon är ett superproffs med en unik och underhållande personlighet som tillsammans med Basse, Lotta och Anton kommer att ta vårt morgonprogram till nya höjder, säger NRJ:s produktchef Håkan Morland.

Basse Widman, Lotta Möller, Anton Körberg och Sofia Wistam sänder NRJ Morgonvarje vardag 06:00-09:00. NRJ sänds på FM över hela Sverige och digitalt på RadioPlay, i DAB+ och via smarta högtalare som Amazon Echo, Google Home och Sonos.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Håkan Morland

Håkan Morland

Produktchef NRJ

Relaterat innehåll