Gå direkt till innehåll
Sarah Dawn Finer. Foto: Magnus Ragnvid
Sarah Dawn Finer. Foto: Magnus Ragnvid

Pressmeddelande -

Sarah Dawn Finer blir ny programledare på Mix Megapol

Idag blev det klart att Sarah Dawn Finer blir ny programledare på Mix Megapol, vilket är ytterligare ett steg i radiostationens satsning på att skapa Sveriges bästa radioinnehåll med några av våra mest folkkära artister och programledare.

Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade artister och visar gång på gång prov på sin humor, värme och intelligens. Och det är också därför hon är en av de som Mix Megapols lyssnare helst vill höra på radio, enligt flera undersökningar som Mix har gjort.

Därför är Mix Megapol oerhört glada över att kunna skapa en ny morgonshow på söndagar, där Sarah Dawn Finer kommer att göra lyssnarna sällskap till söndagskaffet.

- ”Söndag med Sarah” kommer förhoppningsvis att kombinera det bästa av mig som programledare, artist och poddare. Att under tre timmar få sitta i radio och ratta sitt eget program är en dröm jag närt sen jag var barn. Jag är så stolt över att det äntligen blir av på Mix Megapol som är en station jag både lyssnat på och spelats i över 20 år. Det ska blir underbart att få hänga med lyssnarna på söndagarna i höst, säger Sarah Dawn Finer.

- Sarah är en fantastisk artist och människa och bjuder på så mycket värme och humor. Vi har haft henne på vår önskelista länge, och äntligen klaffade allt. Det ska bli oerhört kul att utveckla Sarahs söndagsprogram tillsammans med henne, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

Programmet kommer att sändas på söndagar mellan klockan 09-12, med start den 18 september.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn