Gå direkt till innehåll
Sanna Nielsen - årets julvärd på Mix Megapol
Sanna Nielsen - årets julvärd på Mix Megapol

Pressmeddelande -

Sanna Nielsen blir årets julvärd

Mix Megapol har med stor framgång klätt sig i julkostymen och spelat 100% julmusik under december sedan flera år tillbaka. Sanna Nielsen blir en del av Mix Megapol 100% Jul och blir radiostationens julvärd.

Responsen på julmusiken har varit fantastisk och under flera veckor i december har varannan svensk någon gång lyssnat på Mix Megapol. Förutom 100% julmusik så firar Mix Megapol julen också i Kungsträdgården med en stor julkonsert 16 december. På scen klockan 15 står Martin Stenmarck, Wiktoria, Adolphson & Falk, Sanna Nielsen, Niklas Strömstedt och Martin Rolinski Martin Rolinski med Simon Ljungman, Fredrik Berglund och en härlig julkör.

Sanna Nielsen blir Mix Megapols julvärd och kommer att vara lyssnarnas sällskap klockan 8 - 18 på julafton.

"Jag tycker nog ändå att jag kan det här med julen på mina fem fingrar, jag har gjort julkonserter varenda år sedan jag var sexton år. Jag är så stolt över att få vara julvärd på Mix Megapol i år, varmt välkommen att lyssna på mig mitt i allt julmys", säger Sanna Nielsen

Sanna axlar tronen efter Edward Blom som var stationens julvärd 2016.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68

Relaterade event