Gå direkt till innehåll
Nicke Borg kan du höra som programledare på Rockklassiker 09 - 14
Nicke Borg kan du höra som programledare på Rockklassiker 09 - 14

Pressmeddelande -

Rockklassikers Nicke Borg och hans Backyard Babies förband till Guns N' Roses

Rockklassikers programledare Nicke Borg och hans Backyard Babies kommer öppna för självaste Guns N’ Roses när de besöker Stockholm och Köpenhamn i slutet av juni. 

Rockklassiker är sedan tidigare officiell partner till konserten på Friends Arena i Stockholm den 29 juni, vilket nu känns extra härligt när en av stationens största profiler också kommer stå på scenen denna sommarkväll!

Guns N’ Roses återföreningsturné är en succé med utsålda arenor världen över. Här kan du se en video när Nicke Borg berättade om nyheten för Ian Haugland i Rocklassiker. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn