Gå direkt till innehåll
Rockklassikers Nakna Bröllop
Rockklassikers Nakna Bröllop

Pressmeddelande -

Rockklassikers Nakna Bröllop - en bröllopsceremoni för oblyga

Rockklassiker tävlar ut en oförglömlig bröllopsceremoni till två lyssnare. Backyard Babies frontman Nicke Borg kommer att spela kärlekslåtar för brudparet. Dessutom rycker Europe-stjärnan Mic Michaeli in som kantor och hans bandkollega Ian Haugland tar emot bröllopslöftena. Det lyckliga paret står alltså inte nakna inför Gud utan ingen mindre än Ian Haugland.

- "Det kommer helt klart att bli en annorlunda upplevelse och ett minne för livet! Just nu funderar jag mest på var jag ska försöka fästa blicken under själva ceremonin", säger Ian Haugland.

Kampanjen "Rockklassikers Nakna Bröllop" har pågått i två veckor och gått över förväntan. Väldigt många par har varit intresserade av att gifta sig nakna. Nu är två par utvalda och genom en omröstning på Rockklassikers Facebooksida kommer det slutliga bröllopsparet att utses nästa måndag.

Finalisterna är:

Caroline och Robin från Helsingborg

Therese och Sebastian från Eskilstuna


Bröllopet kommer att äga rum i Rockklassikers lokaler 6 april.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn