Gå direkt till innehåll
Rickard Olsson tillsammans med Josefin Crafoord.
Rickard Olsson tillsammans med Josefin Crafoord.

Pressmeddelande -

Rickard Olsson och Josefin Crafoord leder Mix Megapols nya helgsatsning

Tillsammans med Josefin Crafoord kommer Rickard underhålla Mix Megapols lyssnare på söndagar mellan 11 – 15 i programmet Äntligen Söndag.

"Våra tidigare helgsatsningar med Anders S Nilsson som programledare för 'Dilemma' samt Tony Irving för 'Äntligen Lördag' har blivit en otrolig succé”, säger Sven Hallberg, programutvecklare och producent på Bauer Media.

Så det känns både naturligt och roligt att nu toppa helgen med ett aktuellt, underhållande och interaktivt söndagsprogram - Rickard Olsson är en drömrekrytering”, avslutar Sven

"Det känns fantastiskt kul att vara tillbaka i radion igen. Det är ju därifrån jag kommer. Älskar snabbheten med mediet, från idé till genomförande. Det ska också bli jättekul att få jobba ihop med Josefin Crafoord som jag gillat ända sedan ZTV-tiden", säger Rickard Olsson.

Premiär nu på söndag 10 september klockan 11. Lyssna på din radio eller via RadioPlay-appen.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat material