Gå direkt till innehåll
Richard Herrey sänder ny morgonshow på Vinyl FM

Pressmeddelande -

Richard Herrey sänder ny morgonshow på Vinyl FM

Richard Herrey återvänder till Vinyl FM och kommer göra lyssnarna sällskap i morgonprogrammet ”Vinylmorgon”.

Richard Herrey har efter sin framgångsrika artistkarriär etablerat sig som en av Sveriges mest omtyckta programledare i radio och har under de senaste åren haft egna program på Star FM och P4.

Det ska bli fantastiskt roligt att äntligen få komma tillbaka till Vinyl FM där jag började min radiokarriär. Få väcka lyssnarna med min energi och all härlig musik på Vinyl FM, säger Richard.

- Det känns jättehärligt att ha Richard tillbaka med en ny morgonshow. Med sin positiva och välkomnande personlighet, tillsammans med sitt musikkunnande, är han en naturlig del av de största hitsen någonsin på Vinyl FM, berättar Daillou Axelsson, programchef Vinyl FM.

Richard Herrey kommer att sända morgonprogrammet ”Vinylmorgon", måndag-fredag kl. 06-09 från och med den 7 januari.

Lyssna på Vinyl FM här.

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Daillou Axelsson

Vice programchef Rockklassiker

Relaterat material