Gå direkt till innehåll
Richard Herrey sänder ny morgonshow på Vinyl FM

Pressmeddelande -

Richard Herrey sänder ny morgonshow på Vinyl FM

Richard Herrey återvänder till Vinyl FM och kommer göra lyssnarna sällskap i morgonprogrammet ”Vinylmorgon”.

Richard Herrey har efter sin framgångsrika artistkarriär etablerat sig som en av Sveriges mest omtyckta programledare i radio och har under de senaste åren haft egna program på Star FM och P4.

Det ska bli fantastiskt roligt att äntligen få komma tillbaka till Vinyl FM där jag började min radiokarriär. Få väcka lyssnarna med min energi och all härlig musik på Vinyl FM, säger Richard.

- Det känns jättehärligt att ha Richard tillbaka med en ny morgonshow. Med sin positiva och välkomnande personlighet, tillsammans med sitt musikkunnande, är han en naturlig del av de största hitsen någonsin på Vinyl FM, berättar Daillou Axelsson, programchef Vinyl FM.

Richard Herrey kommer att sända morgonprogrammet ”Vinylmorgon", måndag-fredag kl. 06-09 från och med den 7 januari.

Lyssna på Vinyl FM här.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Daillou Axelsson

Daillou Axelsson

Produktchef Rockklassiker