Gå direkt till innehåll
Klara Hammarström är veckans gäst i podcasten Ridklubben med Gry Forssell och Rebecca Lagin.
Klara Hammarström är veckans gäst i podcasten Ridklubben med Gry Forssell och Rebecca Lagin.

Pressmeddelande -

Räddade livet på Lina Hedlunds pappa

Artisten och hästtjejen Klara Hammarström är veckans gäst i podcasten Ridklubben med Gry Forssell och Rebecca Lagin. I podden berättar hon bland annat att hennes pappa har räddat livet på Lina Hedlunds pappa.

Det var under inspelningen för Så ska det låta som artisterna Lina Hedlund och Klara Hammarström sammanstrålade.

- Min pappa fyllde år igår och det var sånt sammanträffade, för att din pappa fixade min pappas hjärta, utbrast Lina Hedlund till Klara när de träffades under inspelningen.

- Vadå fixade?, undrar Gry Forssell.

- Pappa är hjärtspecialist, så han har räddat livet på hennes pappa för några år sedan, berättar Klara i podcasten Ridklubben.

Lyssna härRidklubben med Klara Hammarström!

Ridklubben är en intervjupodd under ledning av Gry Forssell och Rebecca Lagin där hästen verkligen står i fokus. De träffar de största namnen inom ridsporten för den passionerade hästentusiasten. Tidigare avsnitt har gästats av bland andra Peder Fredricson, Stephanie Holmén, Carl Hedin, Malin Bayard, Pether Markne och Lisen BrattLyssna här!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn