Gå direkt till innehåll
Lika Olika och Italiensk mat - Il Podino
Lika Olika och Italiensk mat - Il Podino

Pressmeddelande -

RadioPlays nya poddsatsningar

Maj får en ljudlig start för RadioPlay som lanserar två nya poddar. Med start den 3 respektive 12 maj kommer vi få njuta av italiensk mat, vänskap och mycket skratt.

Italiensk mat - Il Podino. Premiär 3 maj.
Italiensk mat - 
Il Podino är en italiensk matlagningspodd på svenska, med kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg. Med mycket humor och värme lagar de Italiensk mat från grunden. Il Podino tar matlagning på blodigt allvar men är garanterat fritt från pretentiösa matlagningstrender och kökspennalism. Matlagning är kul och mat är mer än bara mat.

Lika Olika med Lisa Anckarman & Emelie Bergstedt. Premiär 12 maj.
Två bästa vänner. Ett kreativt influencer-geni och en kalkylerande tandläkare. Båda öppna för att lära känna sig själva, livet och sina lyssnare bättre. Att tro på sig själv är enligt Lisa och Emelie det viktigaste i livet. Tillsammans tar de sig an allt mellan himmel och jord, alltid med ett sprudlande skratt.


Våra färska poddar finns att lyssna på i RadioPlay-appen, via länken www.radioplay.se/podcast och överallt där poddar finns.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air online och on demand med Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterade nyheter