Gå direkt till innehåll
RadioPlay 5 år
RadioPlay 5 år

Pressmeddelande -

RadioPlay 5 år - fira med oss genom att lyssna på radio!

En av Sveriges mest populära radioplattformar, RadioPlay, fyller 5 år. Samtidigt kan vi läsa om högtryck för radio när det gäller medieinvesteringar. Radio är den mediekategori som ökat mest under hela 2017.

Lyssna är det nya läsa. Se dig omkring, överallt lyssnar människor på något vare sig de befinner sig hemma, är på jobbet eller på väg någonstans.

Tanken med RadioPlay är att samla Sveriges populäraste radiostationer och podcasts på en gemensam plattform. Du som lyssnar i RadioPlay-appen hittar alltid något intressant att lyssna på som håller hög kvalité.

- Vi är stolta över vad vi har åstadkommit under det här åren, både vad gäller vår plattform och vårt fina digitala innehåll. Framför allt är vi oerhört glada att ha över 430 000 unika digitala lyssnare varje vecka. Det är inspirerande att jobba i en bransch där det händer mycket. Nu jobbar vi vidare!, säger Josefina Moström, Digital Development Manager på Bauer Media.

Har du RadioPlay i din mobiltelefon får du bland annat Mix Megapol, Alla Våra Ligg, NRJ, David Batras podcast, Svensk Pop, Historiepodden, Rockklassiker och Mordpodden. Du får dessutom det bästa från Sveriges största morgonprogram med Gry Forssell och Anders Timell samt Vakna-gänget på NRJ.

Vårt arbete med att göra ljudunderhållning ännu större och mer relevant för svenskarna fortsätter. Vi vill bli den bästa samarbetspartnern för poddkreatörer, radiotalanger och annonsörer. Så fira med oss, genom att fortsätta lyssna på underhållande och intressant radio.

Ladda ner RadioPlay-appen till iPhone och Android.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38
Henrik Funke

Henrik Funke

Produktchef Podplay 070-746 63 37

Relaterade nyheter