Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Prins Carl Philip listade sina bästa hårdrockslåtar live i Rockklassiker

I samband med gårdagens invigning av Svenska Rallyt i Karlstad fick radiostationen Rockklassiker en exklusiv intervju med Prins Carl Philip. Intervjun tog en oväntad vändning när det blev dags för lyssnarfrågor och det visade sig att Prins Carl Philip är en riktig hårdrocksfantast!

Under gårdagens invigning av Svenska Rallyt var radiostationen Rockklassiker på plats och livesände från starten. Som Sveriges största rockstation har Rockklassiker ofta celebra besök i form av rockstjärnor från världens alla hörn, men riktiga kungligheter har tidigare lyst med sin frånvaro. Det var därför ett stort ögonblick i radiostationens historia igår när självaste Prins Carl Philip ställde upp på en exklusiv liveintervju.

Intervjun började som programledaren Janne Innanfors planerat med samtal kring Svenska Rallyt och Prins Carl Philips stora motorintresse. Innanfors försökte få Prins Carl Philip att avslöja en eventuell medverkan i kommande upplagor av Svenska Rallyt, men Prins Carl Philip undvek rutinerat frågan och menade att han nog "behövde träna lite mer" om det skulle vara aktuellt.

Riktigt kul och intressant blev det däremot mot slutet av intervjun när Innanfors ställde frågan som massor av lyssnare hört av sig och bett honom ställa: "Har Prinsen någon favoritrocklåt eller kanske ett favoritrockband?" 

"Det går inte att välja bara en", svarade Prins Carl Philip och fortsatte: "De som dyker upp spontant i minnet är Run To The Hills, Stairway To Heaven och självklart måste jag nämna Sweet Child O' Mine! Bohemian Raphsody med Queen ligger också i tiden och ska man nämna något nyare skulle jag säga Sound Of Silence med Disturbed." Avslutningsvis tackade Prins Carl Philip Rockklassikers Janne Innanfors för ett bra program! 

Det visade sig alltså att Prins Carl Philip inte bara är en Motorprins, precis som Prins Bertil var, utan att han även är en riktig Rockprins!  


För ljudklipp - kontakta: maja.thomhave@bauermedia.se  

  

Ämnen

Kategorier


Bauer Media äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol och nätverket Rockklassiker genom samarbete med Mad Men Media. Bauer Media äger och driver också Lugna Klassiker i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media med radionätverket NRJ i Sverige som också sänder Svensk Pop i Stockholm samt SMT som sänder Vinyl FM i Stockholm och Östergötland.

Bauer Media har 5 miljoner radiolyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn i Sverige och över 500.000 unika digitala lyssnare varje vecka.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll