Gå direkt till innehåll
Premiär för podd om bittra fiender

Pressmeddelande -

Premiär för podd om bittra fiender

Rivalerna är podden om bittra fiender som grälar. Det kan vara miljarder kronor som står på spel – eller handla om vem som sa vad om vem på Instagram. Men oavsett vad det går ut på, så är känslorna starka. Så starka att det nästan blir på liv och död.

Första avsnittet handlar om krögaren Johan Jureskog och bagaren Sébastien Boudet som borde komma överens. Båda brinner för det vi äter. Men den ene vill tjäna pengar, den andre är idealist. Så när Jureskog börjar samarbeta med McDonald’s startar ett lika magsurt som underhållande bråk som aldrig tycks ta slut.

Bakom podden står Andreas Utterström och Mattias Bergman. Två välkända namn inom poddvärlden som du bland annat också kan höra i poddarna Dokumentär: Jag var där och Misslyckade brott som båda också finns för lyssning på Podplay

- Många är rädda för konflikter. Men betraktar man dem på avstånd är de ofta både avslöjande och underhållande. Inte minst för att många då avslöjar sina absolut sämsta sidor. Och det är perfekt utgångspunkt för en pod
d, berättar Andreas Utterström.

- Det kvittar hur smart, vuxen eller rik man är. När det blir bråk går vettet ur kroppen. Våra huvudpersoner kan gräla i åratal om saker som utomstående tycker är småsaker. Det kan nog många lyssnare identifiera sig med
, säger Mattias Bergman.

I avsnitt längre fram får vi höra historierna kring rivalerna Patrik Sjöberg och Stefan HolmIsabella Löwengrip och Katrin Zytomierskas bloggbråk samt Jan Stenbecks fight med systern Maragetha af Ugglas.

Rivalerna
har premiär idag på Podplay och ett nytt avsnitt släpps varje måndag. Dagen efter finns avsnittet tillgängligt på övriga plattformar. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Mattias Bergman

Mattias Bergman

Programledare och producent Rivalerna 0706201297
Andreas Utterström

Andreas Utterström

Programledare och producent Rivalerna 0702296247