Gå direkt till innehåll
Premiär för nytt radioprogram

Pressmeddelande -

Premiär för nytt radioprogram

Torbjörns Radioprogram är en podd som egentligen inte är en podd utan mer som ett radioprogram. En livesändning som bara kan lyssnas på i efterhand, så då är det en podd. Programledare är komikern Torbjörn Averås Skorup som i varje avsnitt har hjälp av sina sidekicks Isac Calmroth och Estrid Kjellman.

Torbjörn är en 25 år gammal värmlänning som sedan några år tillbaka bor i Stockholm och jobbar som komiker. Intresset att underhålla och skoja har alltid funnits där och det har lett till både skådespelar- och programledarjobb. Han har tidigare medverkat i SVT:s Standup Sketch Show och vunnit "Årets humorklipp" på Barncancergalan - det stora humorpriset både 2018 och 2020.

- Jag hoppas kunna krydda lyssnarnas vardag med lite extra skratt och glädje. Veckans nyheter och annat trams tas upp tillsammans med underbara sidekicks och gäster, berättar Torbjörn Averås Skorup.

Torbjörn Averås Skorup är en stor instagram-profil med otroligt rolig humor. Vi kontaktade Torbjörn och frågade om han varit sugen på att testa poddmediet – och det var han. Torbjörn spelade in en pilot med oss på Podplay och när vi fick lyssna på den blev vi helt fast direkt – en ny poddstjärna är född!, utbrister Lovisa Ohlson som är podcastchef på Podplay.

Under våren gästas Torbjörns Radioprogram av Mauri Hermundsson från "Uppdrag Mat", programledarna David Sundin och Sofia Dalén, influencern Edvin Törnblom, komikern Johanna Nordström och många fler. 

Podcasten har premiär idag 22 januari och nya avsnitt kommer varje fredag. Lyssna via Podplay-appen eller via hemsidan.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med nära 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Kontakter

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79