Följ Bauer Media

Premiär för musikpodden Pop-panelen med Pontus de Wolfe

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2018 10:00 CEST

Pop-panelen med Pontus de Wolfe

I dag släpps det första avsnittet av musikpodcasten Pop-panelen som Pontus de Wolfe programleder. Podden kommer ut med ett nytt avsnitt varje fredag. Perfekt som stämningshöjare inför helgen.

Varje fredag bjuder Pontus de Wolfe in tre gäster till Pop-panelen bestående av influencers, musikjournalister, artister och musikbranschfolk för att lyssna på, diskutera och tycka till om veckans musiksläpp. En av panellisterna är dessutom artist själv, och får äran att presentera sin nya låt under programmets gång.

Vilka artister släpper nytt? Vad händer i helgen? Vilka musik- och konsertnyheter och ny musik får vi inte missa? Pop-panelen finns till för dig och ditt musikintresse så att det alltid fylls på med det senaste om de bästa låtarna från de bästa artisterna just nu.

- Vi är så glada över att göra den här podden tillsammans med Pontus de Wolfe. Musikpoddar är dessutom outforskad mark för oss och något vi väntat och längtat efter att få ta oss an. Vi vill vara den självklara samarbetspartnern för välproducerade poddar, därför känns det superkul att det är med just Pontus vi får göra det här, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef Bauer Media.

Jag är så peppad på att dra igång den här podden tillsammans med en massa kunniga panelgäster, med Bauer Media i ryggen. Det är alltid otroligt roligt att upptäcka ny musik, jag tror att ”Pop-panelen” kommer bli mångas vän i etern där man tar del av en massa spännande profilers tyckande och pepp inför helgen, säger Pontus de Wolfe, musiker, författare och musikentusiast.

Pop-panelen är en nyfiken, inspirerande och peppig musikpodd för dig som vill ha koll på de senaste musiknyheterna. Nytt avsnitt släpps varje fredag. 

Dagens premiäravsnitt, som gästas av Sandra Beijer, bloggare och författare, Ulrik Munther, artist och Lill Lindqvist, nattklubbschef Charles/Tako, kan du lyssna på här.

Häng med bakom kulisserna på Instagram - @PopPanelen