Gå direkt till innehåll
Pop-panelen med Pontus de Wolfe
Pop-panelen med Pontus de Wolfe

Pressmeddelande -

Premiär för musikpodden Pop-panelen med Pontus de Wolfe

I dag släpps det första avsnittet av musikpodcasten Pop-panelen som Pontus de Wolfe programleder. Podden kommer ut med ett nytt avsnitt varje fredag. Perfekt som stämningshöjare inför helgen.

Varje fredag bjuder Pontus de Wolfe in tre gäster till Pop-panelen bestående av influencers, musikjournalister, artister och musikbranschfolk för att lyssna på, diskutera och tycka till om veckans musiksläpp. En av panellisterna är dessutom artist själv, och får äran att presentera sin nya låt under programmets gång.

Vilka artister släpper nytt? Vad händer i helgen? Vilka musik- och konsertnyheter och ny musik får vi inte missa? Pop-panelen finns till för dig och ditt musikintresse så att det alltid fylls på med det senaste om de bästa låtarna från de bästa artisterna just nu.

- Vi är så glada över att göra den här podden tillsammans med Pontus de Wolfe. Musikpoddar är dessutom outforskad mark för oss och något vi väntat och längtat efter att få ta oss an. Vi vill vara den självklara samarbetspartnern för välproducerade poddar, därför känns det superkul att det är med just Pontus vi får göra det här, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef Bauer Media.

Jag är så peppad på att dra igång den här podden tillsammans med en massa kunniga panelgäster, med Bauer Media i ryggen. Det är alltid otroligt roligt att upptäcka ny musik, jag tror att ”Pop-panelen” kommer bli mångas vän i etern där man tar del av en massa spännande profilers tyckande och pepp inför helgen, säger Pontus de Wolfe, musiker, författare och musikentusiast.

Pop-panelen är en nyfiken, inspirerande och peppig musikpodd för dig som vill ha koll på de senaste musiknyheterna. Nytt avsnitt släpps varje fredag. 

Dagens premiäravsnitt, som gästas av Sandra Beijer, bloggare och författare, Ulrik Munther, artist och Lill Lindqvist, nattklubbschef Charles/Tako, kan du lyssna på här.

Häng med bakom kulisserna på Instagram - @PopPanelen

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat material

Relaterade nyheter