Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Patrick Ekwall och Claes Andersson ger dig allt du vill veta om Allsvenskan

Idag spelas den första omgången av Allsvenskan. I sin podd Tilläggstid kommer Patrick Ekwall och Claes Andersson intervjua spelarna, analysera resultaten och ge lyssnarna senaste nytt från spelplanen.

Sedan podden startade för ett år sedan har Patrick och Claes gett sina lyssnare 15 minuter aktuell fotboll - varje dag. Vilket är helt unikt med deras podd. Samtidigt som de rapporterar från fotbollsmatcher över hela världen lägger de nu sitt största engagemang på Allsvenskan. 

Programledarna är förväntansfulla och laddade inför seriestarten.

- Det vi gillar med Allsvenskan är närheten, tillgängligheten, jämnheten och ovissheten i att så många lag kan vinna. Sedan är det en liga med många traditionsrika klubbar och en publikinramning som få ligor i världen kan matcha. Detta och mycket därtill kommer vi att belysa i Tilläggstid, varje dag genom hela Allsvenskan under 2018, säger Patrick Ekwall.

Förutsättningar

Patrick och Claes tror på storstadslänen tillsammans med Östersund och Norrköping. Lagen har skaffat sig en bra position i svensk fotboll och är de lagen som kommer tävla om SM-guldet.

- Det ska samtidigt bli väldigt intressant att se vad en klubb som Dalkurd kan göra i sin första säsong i Allsvenskan, säger Claes Andersson.

Stjärnskott

Jonathan Augustinsson - Djurgården, Frank Arhin - Östersund och Mattias Svanberg - Malmö är tre spelare som definitivt kan slå igenom på allvar under säsongen. Av de redan etablerade stjärnor finns det många namn att hålla koll på, däribland Tarik Elyounossi - AIK, Carlos Strandberg - Malmö FF, El Kabir - Häcken, Ken Sema - Östersund, Erkan Zengin - Hammarby med flera.


Lyssna på Tilläggstid och håll dig uppdaterad och få koll på allt om Allsvenskan. 15 minuter fotboll varje dag. Snabbt, enkelt, effektivt och lättillgängligt.

Lyssna i RadioPlay-appen, där poddar finns eller klicka här för att lyssna.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38
Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat innehåll