Gå direkt till innehåll
Elina Du Reitz och Jenny Grewdahl, som tillsammans gör podden "Forever Young".
Elina Du Reitz och Jenny Grewdahl, som tillsammans gör podden "Forever Young".

Pressmeddelande -

Oscar Zia: - Jag ska knarka loss in i det sista

I dag har podcasten som gräver i  åldersfixering premiär. Programledarna Elina Du Rietz, 44, fick åldersnoja kring 40 och Jenny Grewdahl, 45, har ingen åldersnoja alls. Tillsammans gör de podden "Forever Young" och i första avsnittet träffar de Oscar Zia som delar med sig av sina bästa antibakistips och bekymrar sig över bittra pensionärer.

- Efter 40 blev jag extremt medveten om vad jag hade på mig, om att män slutat kolla på mig på gatan, (som tur är kan man alltid gå till ”Skilsmässobaren” på Riche, men det kan man ju inte göra varje dag bara för att boosta sitt ego) att jag inte någonsin kunde tituleras ”ung och lovande” längre, och att jag hade föga kvinnliga förebilder i mogen ålder.

Eftersom jag gillar att snacka, gillar att skoja bort min ångest så blev det ett självklart val att podden ska handla om just detta. Åldersnojor. Och inte minst det extremt åldersfixerade samhället vi lever i, berättar Elina Du Rietz

Om Elina Du Rietz
Elina är skådespelare och ståuppkomiker, ni har förmodligen sett henne på Norra Brunn, RAW Comedy Club eller på din lokala ståuppklubb. Sen är hon på tv och film också, Tårtgeneralen, Solsidan, Partaj, Sommaren 85 mm och på Instagram som den ensamstående fembarnsmamman ”Nettan från V-ås”.

Om Jenny Grewdahl
Jenny jobbar inte som komiker, men är en fulländad komiker privat. Hon är din roliga kollega som du alltid vill träffa vid kaffeautomaten.En producent och manusförfattare som arbetar med film och TV. Och radio. Och revy. Och teater ibland. 

Lyssna på podden "Forever Young" på RadioPlay

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker, Retro FM och alla våra poddar på RadioPlay.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat innehåll