Gå direkt till innehåll
Nya sommargäster varje dag på Mix Megapol hela sommaren

Pressmeddelande -

Nya sommargäster varje dag på Mix Megapol hela sommaren

Mix Megapol bjuder in till en klassisk svensk sommar. Från och med 4 juli startar Sommarmorgon med Clara Henry och Erik Myrlund,  efter det hör du Maracas Sommargäst tillsammans med Anders Bagge och Arantxa Álvarez kl 11-12 hela sommaren. 

Dessutom drar Mix Megapols Sommarturné ut i Sverige, och besöker trädgårdar eller balkonger hos Mix Megapol-lyssnare. Vi har med oss några av Sveriges absolut bästa artister. Eller vad säger du om besök på gräsmattan av Tomas Ledin, Molly Sandén, Myra Granberg, Newkid, Hanna Ferm, Uno Svenningsson eller Miss Li?

- Längtar redan till hängmattan för att kunna njuta fullt ut av allt fantastiskt ljud Mix Megapol producerar i sommar. Från Sommarmorgon med Clara Henry och Erik Myrlund, till att få höra Anders Bagge och Arantxa Alvarez prata med Sveriges kändiselit hela sommaren, säger Alexander LIndahl, produktchef på Mix Megapol

Datum för Maracas Sommargäst
4 juli - Martin Stenmarck
5 juli - Per Gessle
6 juli - Anis Don Demina
7 juli - Peg Parnevik
8 juli - Oscar Zia
11 juli - New Kid
12 juli - John Lundvik
13 juli - Eagle-Eye Cherry
14 juli - Peter Jöback
15 juli - Kishti Tomita
18 juli - Shirley Clamp
19 juli - David Lindgren
20 juli - Andreas Weise
21 juli - Anna Brolin
22 juli - Hanna Ferm
25 juli - Brother Leo
26 juli - Babben Larsson
27 juli - Tusse
28 juli - Mia Parnevik
29 juli - Hanna Hedlund
1 aug - Kjell Bergqvist
2 aug - Keyyo
3 aug - Nour El-Refai
4 aug - Annika Andersson
5 aug - Petra Mede

Lyssna på Mix Megapol hela sommaren var du än befinner dig i din radio, RadioPlay-appen eller via radioplay.se.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68

Relaterat innehåll