Gå direkt till innehåll
Charlie, Kalle och Josefin Crafoord
Charlie, Kalle och Josefin Crafoord

Pressmeddelande -

Nya podden Noll koll - underhållning för barn, undervisning för vuxna

Imorgon, lördag, släpps det första avsnittet av podden Noll koll på RadioPlay. Josefin Crafoord, hennes 12-åriga son Charlie och hans kompis Kalle poddar om vad som rör sig i kidsens värld. 

I Noll koll kommer barnen bli underhållna och vuxna bli undervisade. Vad betyder de där orden kidsen använder hela tiden? Varför håller de på med den där appen? Vad är grejen med den där YouTubern? Frågorna tar inte slut, tvärtom blir de fler och fler. Podden blir ett forum där alla dessa frågor äntligen får ett svar av de som verkligen vet.

Vad är roligast med att göra den här podden?

- Att få en inblick i min sons och hans kompisars knasiga, spännande värld och få reda på vad som pågår i den. Att mötas på samma nivå och lära sig nya saker. Vi vuxna vill gärna tro att vi vet bäst men så är det inte alltid. Det är ju dem i den åldern som upptäcker de nyaste och hetaste grejerna. De har koll. Att lyssna på ett gäng 12-13-åringar som går loss är den bästa underhållning man kan få, säger Josefin Crafoord.

- Vi vet att många av dem som lyssnar på poddar har barn, och barn pratar ibland om saker som man inte har koll på. Därför gör vi den här podden. Barn får prata om vad som är inne och vad som är på gång - och på samma gång blir det underhållning för barn och utbildning för vuxna! Så helt enkelt - det här är en podd för dig som ibland känner att du har noll koll, säger Lovisa Ohlson, Podcastchef på RadioPlay.

I första avsnittet av Noll koll får du lära dig hur Snapchat fungerar och att man som förälder inte ska haka på allt kidsen gör för då blir det cringe.

Nytt avsnitt varje lördag. Lyssna på första avsnittet här: Noll koll - Cringe & Fidget Spinners
Imorgon och i fortsättningen finns avsnitten på RadioPlay: radioplay.se/podcast/noll-koll

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än fem miljoner lyssnare varje vecka och når med det hela 50 procent av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar en miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem för våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster som verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien, och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktiga för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat material