Gå direkt till innehåll
Ny säsong av Sahlin och Zweigbergk

Pressmeddelande -

Ny säsong av Sahlin och Zweigbergk

Äntligen är Mona Sahlin och Helena von Zweigbergk tillbaka med podden Sahlin och Zweigbergk. Efter ett förlängt sommaruppehåll är de åter i sitt efterlängtade vardagsrum. Mona förundras över svensk politik, brottsstatistik och oroar sig för hur framtiden blir för hennes barnbarn. Helena berättar för första gången att hon drabbats av bröstcancer, samt funderar kring hur behandlingen påverkar henne, och hur ska hon prata om något som är så vanligt men ändå livsavgörande för de som drabbas?

Första säsongen av Sahlin och Zweigbergk hade premiär i mars 2023 och är nu tillbaka med en andra säsong. Det blir ett lugnt, ärligt, och genuint samtal, garanterat fritt från karriärhets och prestige.

- Nu när vi startar säsong två är vi lite säkrare, vågar lite mer och är mer bekväma. Vi har längtat tillbaka till podden och nu äntligen får vi hänga i vardagsrummet, diskutera livet över en kaffe. Det är underbart, säger Mona Sahlin.

- Att tillsammans med Mona och Helena skapa en podd till en mogen målgrupp känns jättekul. De är orädda för de obekväma samtalen, kloka, drivna och smarta och startar andra säsongen med trygghet och glädje även om ämnena är tunga, säger Johanna Wiberg, Podcast Manager, Bauer Media.

Säsong 2 av Sahlin och Zweigbergk har premiär idag och nya avsnitt släpps varje måndag.

Sahlin och Zweibergk | Lyssna här | Podplay

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll