Gå direkt till innehåll
Ny podd om relationer med psykopater

Pressmeddelande -

Ny podd om relationer med psykopater

Podden heter ”Älskade psykopat” och i den får vi möta män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Podden lyfter fram berättelser som annars sällan får ta plats.

Podden görs av Emilie Olsson som både har magisterexamen i journalistik och är utbildad relationsterapeut. I första avsnittet träffar hon Petra som successivt bryts ner i en kärleksrelation under flera års tid, en relation som höll på att kosta henne livet.

- Den sista tiden var den mest hopplösa tid jag någonsin har upplevt i hela mitt liv. Jag går in i ett mörker som inte går att beskriva värre än ett helvete. Jag är så medberoende och nedbruten så att jag går med på i princip allting. Jag fick ett SMS om att han skulle bränna mig och skära mig så blodet skulle rinna och ingen skulle höra mig skrika. Ändå så väljer jag att åka dit, berättar Petra om sin relation med psykopaten.

Emilie var själv med om en erfarenhet för några år sedan då idén till podden föddes.
- ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra, säger Emilie Olsson som är skapare och programledare av podden. 

Lyssna på första avsnittet här: https://www.radioplay.se/podcast/alskade-psykopat?episode-id=68103

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker, Retro FM och alla våra poddar på RadioPlay.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll