Gå direkt till innehåll
Ny podd med Lotta Bromé

Pressmeddelande -

Ny podd med Lotta Bromé

Idag är det premiär för podden Vem snackar med Lotta?, där Sveriges främsta radiojournalist och intervjuare Lotta Bromé möter kända och okända människor i djupgående samtal.

I premiäravsnittet snackar Lotta Bromé med skådespelaren Nina Gunke, känd från bland annat serierna Varuhuset och Skilda världar men också från teater och film, bland annat i den folkkära julklassikern "Tomten är far till alla barnen". Nu är hon aktuell med boken "Innan jag glömmer" där hon öppnar upp om hur det är att få och leva med diagnosen Alzheimers sjukdom.

- Det var fruktansvärt att få diagnosen, det går inte att beskriva hur man känner då. Mitt liv var helt slut kände jag, det fanns ingenting längre som var positivt. När läkaren berättade för mig att jag har Alzheimer så kände jag bara...döden döden. Det är så mycket saker jag inte kan längre och det är jättetufft, berättar Nina Gunke i podden.

- Jag tycker att när allt går så fort är det skönt att sitta ned och ha en lugn stund tillsammans med en annan människa. I en tid av förkortningar, ögonblick och högt tempo är Vem snackar med Lotta? en möjlighet att få ögonblicket att vara längre, säger Lotta Bromé, programledare och journalist.

Under säsongen snackar Lotta även med artisten Jill Johnson, skådespelaren och komikern Robert Gustafsson, artisten Cornelia Jakobs och dansaren Tobias Karlsson.

Podden Vem snackar med Lotta? släpper ett nytt avsnitt varje onsdag och premiäravsnittet går att lyssna på nu på Podplay.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32

Relaterat innehåll