Gå direkt till innehåll
Sara Ardizzone Foto: Bauer Media
Sara Ardizzone Foto: Bauer Media

Pressmeddelande -

Ny HR-Chef till Bauer Media

Sara Ardizzone blir ny HR-chef för Bauer Media. Sara har under de senaste 10 åren haft flera seniora roller inom HR. Sara har även en gedigen erfarenhet inom ledarskap, kultur- och förändringsarbete.

Sara tar rollen som ny HR-chef för Bauer Media i Sverige. Sara kommer närmast från Ticket Resebyrå som HR-chef och har tidigare haft motsvarande roller på ApoEx och Stockholm Live. Sara får det övergripande ansvaret för HR och bolagets position som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

- Vi är glada och stolta över att välkomna Sara till Bauer Media. Medarbetarna är det viktigaste vi har så därför känns det fantastiskt att förstärka teamet med en inspirerande ledare med gedigen kunskap och erfarenhet inom HR. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där Sara med sin breda erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete är viktig i vårt fortsatta arbete att utveckla både vår företagskultur och vår affär, säger Linda Palmgren, CEO Bauer Media.

Sara Ardizzone ersätter Charlotte Vassilaros som har haft en interimistisk tjänst som HR-chef och varit med i rekryteringsprocessen.

- Jag är både glad och tacksam för förtroendet men också ödmjuk att ta över stafettpinnen från Charlotte. Det ska bli otroligt spännande att kliva in i en för mig helt ny bransch och lära känna verksamheten, alla medarbetare och bli en del av Bauer-teamet. Jag fastnade för den tydliga visionen, framåtandan och passionen som genomsyrar bolaget. I tider av förändring hoppas jag kunna bidra med min erfarenhet av förändringsledning och tron på att inkludering och samarbete gör oss starka tillsammans, säger Sara Ardizzone.

Sara blir en del av bolagets ledningsgrupp och tillträder tjänsten som HR-chef den 17 maj.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media är Sveriges största audiohus. Vi är marknadsledande inom radio och tillsammans med våra digitala plattformar når vi närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Vi älskar underhållning och strävar efter att göra vardagen roligare för våra lyssnare, oavsett var vi möter dem. Genom Podplay med tusentals populära poddar samt RadioPlay med Sveriges största radiostation Mix Megapol eller våra kanaler NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop aktiverar vi våra kunder regionalt eller över hela Sverige.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella ljudoperatör som verkar på sju marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien och Storbritannien och når mer än 26 miljoner lyssnare dagligen.

Presskontakt

Linda Palmgren

Linda Palmgren

CEO Bauer Media Sverige 08-4503300

Relaterat material

Relaterade nyheter