Gå direkt till innehåll
Charlotte tar över rollen som HR-chef.
Charlotte tar över rollen som HR-chef.

Pressmeddelande -

​Ny HR-chef på Bauer Media

Charlotte Vassilaros blir ny interimistisk HR-chef för hela Bauer Media Sverige när Petra Westerlund lämnar tjänsten. Charlotte har 18 års erfarenhet inom HR från både privat och offentlig sekto, från flera olika branscher.

Närmast kommer Charlotte från ett transformationsuppdrag inom H&M-koncernen och har tidigare arbetet på Gant, ICA och Oriflame.

- Det ska verkligen bli roligt att få ta mig an uppdraget som HR-chef på Bauer Media. Ett spännande bolag med så mycket duktig och erfaren personal som jag verkligen ser fram emot att få arbeta med, säger Charlotte Vassilaros.

Vi är mycket glada att välkomna Charlotte till Bauer Media. Med sin breda erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete i förändringsskeden är viktig i vårt fortsatta arbete att utveckla både vår företagskultur och vår affär. Charlottes handlingskraft samt engagemang för inkludering är rätt person att driva på det arbetet framåt, säger Linda Palmgren CEO, Bauer Media.

Charlotte tillträder tjänsten 16 november.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Presskontakt

Linda Palmgren

Linda Palmgren

CEO Bauer Media Sverige 08-4503300 LinkedIn

Relaterat innehåll