Gå direkt till innehåll
Ny exklusiv dokumentärpodd om The Beatles

Pressmeddelande -

Ny exklusiv dokumentärpodd om The Beatles

Den 26 oktober dominerades nöjessidorna världen över av nyheten att The Beatles släppt en ny låt, ”Now And Then”. Nu kommer en exklusiv dokumentärpodd om jobbet bakom samlingsskivorna ”Red” och ”Blue” samt den nya låten. Podden The Beatles’ Legacy: Red and Blue produceras av den prisbelönta författaren och radioprofilen Kevin Howlett och i den svenska versionen görs berättarrösten av Lotta Bromé. Podden finns exklusivt på Podplay.

- Bauer Media har ingått ett unikt samarbete med Universal, som ger oss rättigheten att distribuera Beatlesdokumentären; The Beatles Legacy; Red and Blue av den prisbelönta författaren och Beatlesexperten Kevin Howlett, som bland annat berättar den sanna historien om hur Beatles sista låt; Now and then kom till, säger Anna Rastner, Content Director på Bauer Media.

År 1973 släppte The Beatles två samlingsskivor som i den engelskspråkiga världen är kända som Red and Blue. Dessa skivor kommer snart ut i en nyutgivning. I denna podd följer Kevin Howlett historien och arbetet kring dessa samlingsskivor samt hur The Beatles sista låt ”Now and then” kom till. I podden hörs bland annat Dave Grohl, Tom Petty, James Taylor och Rick Rubin som berättar om vad The Beatles har betytt för dem i deras karriärer. I den svenska översättningen görs berättarrösten av Lotta Bromé.

Lyssna på Dokumentär: The Beatles Legacy; red and blue med Lotta Bromé på PodplayÄmnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn