Gå direkt till innehåll
Viveka Hansson, nyhetsdirektör på TV4. Foto: TV4
Viveka Hansson, nyhetsdirektör på TV4. Foto: TV4

Pressmeddelande -

Nu kan du lyssna på TV4 Nyheterna i radio

TV4 Nyheterna inleder ett samarbete med Bauer Medias radiostationer. Från och med den 10 februari sänder TV4 nyheter varje dag i bland annat Mix Megapol och NRJ.

Nu når vi ännu fler med våra nyheter tillsammans med Bauer som är professionella ljudmakare, säger Viveka Hansson, nyhetsdirektör på TV4.

I det moderna medielandskapet går såväl tv som ljud starkt. Nu inleds ett samarbete mellan två av landets största aktörer: TV4 och Bauer Media.

TV4 har de senaste åren gjort flera journalistiska satsningar för att öka nyhetsnärvaron i kanalens alla plattformar. Med start den 10 februari blir TV4 även nyhetsleverantör till Bauer Medias radiostationer. Det innebär att TV4 Nyheterna kommer att producera och leverera nyhetssändningar varje vardag mellan 06.00 och 18.00 samt helgdagar mellan 08.00 och 15.00.

Ljud växer snabbt på olika sätt och har en spännande utveckling i medielandskapet just nu. Det här en möjlighet vi tar oss an med stor lust och respekt för lyssnarna, i tryggt samarbete med de kompetenta medarbetare från Bauer radio som blir våra nya kollegor, säger Viveka Hansson.

Tillsammans når Bauer Medias radiostationer över 2 miljoner lyssnare varje dag. Utöver landets största kommersiella radiostation Mix Megapol driver Bauer Media också nätverken Rockklassiker och NRJ samt radiostationerna Vinyl FM och Lugna klassiker.

Vi är oerhört glada att få samarbeta med TV4 Nyheterna. Tillsammans kommer vi utveckla våra nyheter på alla våra radiostationer och ge våra lyssnare en ännu rikare upplevelse, säger Håkan Morland, programdirektör på Bauer Media.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Presskontakt

Jakob Gravestam

Jakob Gravestam

Communication Director Bauer Media 070 778 10 59

Relaterat material