Gå direkt till innehåll
NRJs studio på stranden vid Kallis
NRJs studio på stranden vid Kallis

Pressmeddelande -

NRJ sänder från Gotland hela sommaren

NRJ bygger upp en radiostudio precis vid populära Kallbadhuset och sänder live därifrån varje eftermiddag.

- Vi vill komma närmare våra lyssnare och vara där det händer i Sverige och under v 26 - 31 besöker 400 000 människor Gotland, så det känns helt rätt att flytta radiosändningarna just dit, berättar Mark Iglesias, marknadschef på NRJ.

Utöver radiosändningarna så presenterar NRJ tillsammans med Samsung Pay superduon Icona Pop på Kallbadhusets scen 4 juli. De gör en exklusiv livespelning för första gången efter sin medverkan i "Så Mycket Bättre" med ett 4-manna liveband i ryggen.

Förutom att vara en del av Gotland har vi även med oss våra sponsorer. Vår huvudsponsor Samsung PAY kommer att låna ut paddelbrädor och longboards på plats till alla som har Samsung PAY. Med på plats finns också Instax by Fujifilm och Ferratum som har exklusiva erbjudanden och tävlingar på plats. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn