Gå direkt till innehåll
NRJ lanserar ny digital radiostation - NRJ Fresh

Pressmeddelande -

NRJ lanserar ny digital radiostation - NRJ Fresh

Idag föds en ny radiostation. Det är NRJ som får ett syskon i form av NRJ Fresh – den digitala radiostationen med bara de senaste hitsen.

Bauer Media lanserar nu en ny digital radiostation, NRJ Fresh, som en systerstation till NRJ. Den nya stationen är en renodlad musikstation som bara spelar de senaste hitsen med dagens hetaste artister.

Bauer Media, som sänder NRJ i Sverige, startade nyligen även 80-talsstationen Nostalgi tidigare i år och ser nischstationer som ett självklart komplement till sina större stationer som NRJ och Mix Megapol.

- Det digitala radiolyssnandet växer och att spela de senaste hitsen ingår i NRJ:s DNA. Därför är det här en självklar satsning för oss, säger Håkan Morland, Produktchef på NRJ.

  NRJ Fresh kommer att distribueras helt digitalt, och finns att lyssna på via radioplay.se, samt via appen Radioplay.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

  Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

  Kontakter

  Håkan Morland

  Håkan Morland

  Produktchef NRJ