Gå direkt till innehåll
Nicole Falciani gör podd med kompisen Tully

Pressmeddelande -

Nicole Falciani gör podd med kompisen Tully

Idag är det premiär för kompispodden "Nej men ärligt". Podden görs av influencern Nicole Falciani och Tully Yayik, två halvitalienskor som inte är rädda för att säga vad de tycker. En och annan sanning kommer definitivt levereras i podden. 

Det här är podden där Nicole Falciani och Tully Yayik pratar öppet och ärligt om precis allting. Tully bor i Stockholm med sin kille och snart två barn medan Nicole lever "la dolce vita" i Rom tillsammans med sin kille och sin dvärgtax Frank.

Nicole
stör sig på många och mycket. I första avsnittet stör hon sig mycket på olika typer av frierier. 

- Folk som friar efter de har varit ihop i två, tre månader! Hur mår du?! Det är inte OK. Ni bor inte ens ihop och ni kommer förmodligen hata varandra den dagen ni flyttar ihop. Ni har varit ihop i två månader - det är klart att ni är jättekära! Ni känner inte varandra! Folk måste sluta nu!, utbrister Nicole i podden. 

Om Nicole:
Nicole 24 år, född och uppvuxen i Stockholm men bor sedan ett år tillbaka i Rom tillsammans med min sambo Adem och dvärgtaxen Frank. Jobbat som influencer i över 10 års tid. Älskar att baka, träna och att upptäcka världen. Har ett hett temperament och mycket åsikter.

Om Tully:
Tully, 30 år och snart två barnsmamma. Har jobbat med sociala medier sen 2017 och är i grunden utbildad inom statsvetenskap. Älskar ironi och hatar baciller. Även hon har kort stubin och mycket åsikter men hävdar själv att hon är mer resonlig än Nicole. 


Podden Nej men ärligt har premiär idag och första avsnittet finns för lyssning på Podplay

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn