Gå direkt till innehåll
Från och med 3 december kommer Niclas att höras på eftermiddagarna på NRJ.
Från och med 3 december kommer Niclas att höras på eftermiddagarna på NRJ.

Pressmeddelande -

Niclas Wahlgren till NRJ

Från och med 3 december hörs Niclas Wahlgren på NRJ. Niclas har en lång och samlad erfarenhet från både film, tv -och musikbranschen och de senaste åren har han blivit en väldigt uppskattad radioprogramledare. 

– Det ska bli fantastiskt roligt att äntligen få börja jobba med det härliga gänget på NRJ! Jag ser också fram emot att få snacka med alla lyssnare igen, det är ju för dem jag sänder radio, säger Niclas.

Niclas är en fantastisk rekrytering till NRJ. Han är en stark personlighet som har en väldigt bra ton med lyssnarna. När vi sedan första augusti hörs över hela Sverige kommer Niclas med sitt positiva sätt och erfarenhet driva NRJ:s eftermiddagar framåt i samma härliga anda som han gjort de senaste åren på Rix FM:s eftermiddagar. Det har tills nu varit deras mest populära program, berättar Rickard Keilor, programchef NRJ

Niclas kommer att sända eftermiddagsprogrammet mellan 14-18.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll