Följ Bauer Media

Niclas Wahlgren går till NRJ Morgon

Pressmeddelande   •   Jan 08, 2021 09:00 CET

Niclas Wahlgren, Klara Doktorow och Messiah Hallberg väcker Sverige med NRJ Morgon.

Från och med 11 januari förstärker NRJ morgonprogrammet med Niclas Wahlgren. Han kommer att sända NRJ Morgon tillsammans med de tidigare programledarna Messiah Hallberg och Klara Doktorow. 

Niclas har en lång och samlad erfarenhet från både film, tv -och musikbranschen och de senaste åren har han blivit en väldigt uppskattad radioprogramledare. Senast Niclas sände ett morgonprogram var på Lugna Favoriter 2013. 

– Det är både en ära och en utmaning att få leda morgonshowen på Sveriges bästa radiokanal. Jag är superpeppad!, säger Niclas Wahlgren.

Niclas varma personlighet och fantastiska ton med lyssnarna kommer passa perfekt i NRJ:s morgonprogram, säger Rickard Keilor, programchef NRJ

Niclas kommer närmast från eftermiddagsprogrammet på NRJ där han sänt 14-18 men hörs alltså från och med måndag mellan 6-10 istället i NRJ Morgon

Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.