Gå direkt till innehåll
Nanne Grönvall på plats i Rockklassikers studio. Foto: Bauer Media
Nanne Grönvall på plats i Rockklassikers studio. Foto: Bauer Media

Pressmeddelande -

​Nanne Grönvall ny som programledare på Rockklassiker i sommar

En av Sveriges mest folkkära artister är också en rockbrud av mått. Nanne är välkänd som artist och låtskrivare med ett stort intresse för rock med bland annat rockalbumet ”Rock Favourites” där hon tolkar sina rockfavoritlåtar. 

Nu får vi höra Nanne presentera sina favoritlåtar fyra helger på Rockklassiker med start idag lördag 27 juni.

- Jag älskar musik, rock och att sända radio. Så att nu få göra ett fyra timmar långt radioprogram på härliga radiostationen Rockklassiker den här sommaren, är för mig en ultimat kombination. Här ska rockas loss!, lovar Nanne som tidigare varit programledare för flera radioprogram, bland andra "Nanne i P4”, ”Karlavagnen” och ”Jukeboxen i P4”.

- Vi är verkligen glada att Nanne vill vara programledare på Rockklassiker. Vi tror och hoppas nya lyssnare testar oss och hör att Rockklassiker är en radiostation som passar många, säger programchef Sven Hallberg

Nanne hörs mellan kl. 12 – 16 på Rockklassiker lördagar och söndagar. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker, Retro FM och alla våra poddar på RadioPlay.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn