Gå direkt till innehåll
Mix Megapols Fjällkalas från Sälen, Lindvallen.
Mix Megapols Fjällkalas från Sälen, Lindvallen.

Pressmeddelande -

Mix Megapols Fjällkalas intar Sälen

Den 6-9 februari flyttar hela Mix Megapol till Sälen, Lindvallen som ligger klädd i vinterskrud och 100 pister som väntar. Programledare sänder live och artister som Orup, Sean Banan och Smith & Tell säkrar upp för en perfekt after ski. Mix Megapols Fjällkalas arrangeras för nionde året i rad.

Mix Megapols Fjällkalas är både en underhållande radiotävling och ett stort evenemang på plats i svenska fjällen. Tävlingen har via radion och sociala medier engagerat hundratusentals lyssnare som tävlat om att vinna en fjällstuga för 4 personer, skipass, skidhyra, måltider, underhållning av artister och andra aktiviteter.

Gry Forssell med Vänner startar dagen med livesändning till frukost inifrån Experium. Under dagen hörs Madeleine Kihlman och Erik Wedberg på SkiStar Lodge Experium. Sen blir det after ski med Orup, Sean Banan, och Smith & Thell. Barnen kommer tycka att det är extra kul att ta sig an Barnens Hinderbana tillsammans med den starka TV-hjälten Peter Blaha.

- "Det är en fantastisk kampanj som innebär mycket skratt och kärlek från både personal, lyssnare och partners! Vi ser redan fram emot vårt 10-års jubileum", säger Janne Hartlin som är projektledare för Mix Megapols Fjällkalas.

Mix Megapols Fjällkalas genomförs tillsammans med Skistar Sälen, Leksands Knäckebröd, BRA Flyg och Husbil 365.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn