Gå direkt till innehåll
Gry Forssell åker till Sälen med Mix Megapols Fjällkalas
Gry Forssell åker till Sälen med Mix Megapols Fjällkalas

Pressmeddelande -

Mix Megapols Fjällkalas intar Sälen

Den 8-11 februari kommer hela Mix Megapol till Sälen, Lindvallen. Programledare tillsammans med Darin, Mariette, Anton Hagman, Idolvinnaren Chris Kläfford och Theo som de flesta känner igen från Musical.ly. För sjunde året i rad intar Mix Megapols Fjällkalas Sälen. 

Mix Megapols Fjällkalas är både en stor radiotävling och ett stort evenemang på plats i svenska fjällen. Tävlingen har via radion och sociala medier engagerat hundratusentals lyssnare som genom att SMS:a in ett kodord deltagit i tävlingen om att vinna en fjällstuga för 4 personer, skipass, skidhyra, måltider, underhållning av artister och andra aktiviteter. 

Livesändningarna startas upp av Gry Forssell med Vänner inifrån Experium. Under dagen hörs Madeleine Kihlman från toppstugan Snögubben sen tar Jesse och Gry Forssell vid från Lodgebaren med programmet Förfest.

På kvällarna bjuds det på artistuppträdanden med bland andra Darin och Idol-vinnaren Chris Kläfford. Barnen kommer tycka att det är extra kul att ta sig an Barnens Hinderbana tillsammans med TV-hjälten Peter Blaha, göra en musical.ly tillsammans med Theo och dansa på afterskin med snögubben Valle.

- "Det känns fantastiskt att genomföra Mix Megapols Fjällkalas för sjunde året i rad. Det har vuxit till att bli en naturlig och återkommande evenemang i Mix Megapol för våra lyssnare och vinnare. Genom att Mix Megapols Fjällkalas dessutom är öppet för allmänheten har det blivit ett publikt dragplåster för alla gäster i Sälen genom aktiviteter med våra sponsorer, radiosändningar och alla fantastiska artister som vi bjuder på", säger Rickard Lindberg marknadschef och projektledare för Mix Megapols Fjällkalas.

Mix Megapols Fjällkalas genomförs tillsammans med Skistar Sälen, Casinostugan, McVitie's och Linas Matkasse.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn