Följ Bauer Media

Mix Megapol Unplugged med Dotter – direkt från hennes hem

Pressmeddelande   •   Mar 19, 2020 20:37 CET

Dotter

Mix Megapol arrangerar återkommande Unplugged-spelningar med aktuella artister. Den senaste gången var för bara ett par veckor sedan, med Anna Bergendahl, Nea och Miriam Bryant. I morgon presenterar Mix Megapol Dotter i en unplugged-spelning från sitt eget hem.

På grund av coronaspridningen i Sverige kommer inga vanliga Unplugged-spelningar att kunna genomföras den närmaste tiden, men på fredag morgon anordnar morgonprogrammet Gry Forssell med vänner en radiosänd Mix Megapol Unplugged med Dotter, som gjorde succé i Melodifestivalen med ”Bulletproof".

Dotter kommer att medverka direkt från sitt eget hem, och Unplugged-spelningen kommer, förutom i radiosändningen, att kunna följas i Mix Megapols sociala kanaler.

Sändningen genomförs fredag 20 mars, klockan 7 på morgonen.

Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.