Gå direkt till innehåll
Gry Forssell med vänner. Foto: Abraham Engelmark
Gry Forssell med vänner. Foto: Abraham Engelmark

Pressmeddelande -

Mix Megapol smygstartar julen

Varje år sedan 2013 har december varit årets bästa lyssnarmånad för Mix Megapol. Det är då hela radiostationen kläs i glittrande omslag med granar, ljus och tomtar. Mix Megapol Jul är en återkommande succé hos lyssnarna.

Årets julradio startar vid första advent. Därefter spelas 100% julmusik fram till annandag jul. För den som inte kan bärga sig till första advent, finns Mix Megapol Jul redan nu att lyssna på som digital kanal i appen RadioPlay.

Bland årets programinnehåll finns stök i julkök med dagliga julbordstips från tomtekocken och en rimstuga som hjälper lyssnarna med julklappsrim. Dessutom kommer generösa människor runt om i landet att utses till julstjärnor och Mix Megapol-lyssnarna ges möjlighet att träffa tomten i tio städer runt om i Sverige, bli bjudna på pepparkakor och glögg, och uppleva en julkonsert med Måns Zelmerlöw och Carola.

- Vi vet att det är många som längtar, och att affärerna är fyllda med julpynt. Radio är dessutom en energisnål form av underhållning, så nu är det bara att ge sig hän och öppna upp för julens glädje, säger Mix Megapols produktchef Alexander Lindahl.

Mix Megapol Jul
startar i radion första advent, söndag 25 november, men finns redan nu digitalt via RadioPlay-appen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Rastner

Anna Rastner

Content Director Bauer Media 0703226658 LinkedIn

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68