Gå direkt till innehåll
Lotta Bromé - en av Sveriges mest folkkära radioröster tillbaka! Fotograf: Peter Knutson
Lotta Bromé - en av Sveriges mest folkkära radioröster tillbaka! Fotograf: Peter Knutson

Pressmeddelande -

Mix Megapol rekryterar Lotta Bromé till storsatsning

Lotta Bromé är en av Sveriges mest omtyckta och prisbelönta radioprofiler. Nu går hon till Sveriges största kommersiella radiostation Mix Megapol för att leda ”Halv tre med Lotta Bromé” – ett helt nytt eftermiddagsprogram varje vardag.

”Halv tre med Lotta Bromé” har premiär klockan 14.30 den 30 maj. I programmet kommer Lotta Bromé att prata om dagsaktuella ämnen, möta och intervjua gäster på sitt alldeles egna sätt och även spela den perfekta musikmixen.

Lotta Bromé längtar tillbaka in i radiostudion.

Jag har saknat min publik och mina gäster. Det ska bli fantastiskt roligt att möta dem igen. Jag ser massor av möjligheter hos Mix Megapol som är Sveriges största kommersiella radiostation med fantastiskt innehåll och når så många lyssnare över hela landet, säger Lotta Bromé.

Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol, är stolt över rekryteringen:

Lotta Bromé är en verklig drömrekrytering som stärker det fantastiska teamet på Mix Megapol. I en undersökning vi gjort bland våra lyssnare om vilken person de helst vill höra på Mix Megapol är det tre personer sticker ut: Gry Forssell, Anders Bagge och Lotta Bromé. Nu kan vi erbjuda våra lyssnare alla tre, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

Halv tre med Lotta Bromé” blir ett helt nytt format för Mix Megapol och sänds på eftermiddagarna 14.30–16.30 måndag till fredag.

Lotta Bromé har en unik förmåga att prata med människor och föra relevanta, meningsfulla samtal om dagsaktuella ämnen och få det att låta så bra och inbjudande. Det är vad vi kommer att ta fasta på i ”Halv tre med Lotta Bromé”, säger Alexander Lindahl.

Anna Rastner, content director på Bauer Media, säger att rekryteringen av Lotta Bromé är en satsning som speglar företagets höga ambitioner:

Bauer Media ska vara den självklara destinationen för alla som älskar att jobba med audio – såväl radio som poddar. Därför är vi enormt glada över att kunna attrahera en talang som Lotta Bromé och vi hoppas att hon ska trivas hos oss, säger Anna Rastner, content director på Bauer Media.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Rastner

Anna Rastner

Content Director Bauer Media 0703226658 LinkedIn

Alexander Lindahl

Produktchef Mix Megapol 0736-00 56 68

Relaterat innehåll