Följ Bauer Media

Mix Megapol ny mediepartner till Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport Göteborg 2017

Pressmeddelande   •   Apr 21, 2017 09:21 CEST

Mix Megapol är stolt mediepartner till Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport

I augusti 2017 blir det stor hästfest i hela Göteborg och Mix Megapol går in som stolt mediepartner till FEI Europamästerskapen i Ridsport

Under en spännande och händelserik vecka kommer Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport att förvandla hela staden till arena med tävlingar och aktiviteter på Ullevi, Heden och i Slottsskogen. Mix Megapol finns på plats för att bevaka en utav Sveriges mest populära sporter. 

– Nu kan vi stolt presentera att Mix Megapol går in som officiell mediepartner till evenemanget. Vi ser fram emot ett spännande samarbete både inför och under mästerskapet, säger Johan Pagerup, sponsoransvarig för Longines FEI EM i Ridsport 2017.

– Ett spektakulärt europamästerskap i ridsport mitt i centrala Göteborg med ambitionen att nå ut till en bredare målgrupp är absolut något vi vill vara en del av, säger Janne Hartlin, Brand Manager på Mix Megapol. Tillsammans kommer vi skapa en riktig folkfest! 

Mix Megapols lyssnare kommer få chansen att tävla om exklusiva VIP-paket till Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport fram till att mästerskapen startar.