Gå direkt till innehåll
Mix Megapol är stolt mediepartner till  Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport
Mix Megapol är stolt mediepartner till Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport

Pressmeddelande -

Mix Megapol ny mediepartner till Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport Göteborg 2017

I augusti 2017 blir det stor hästfest i hela Göteborg och Mix Megapol går in som stolt mediepartner till FEI Europamästerskapen i Ridsport

Under en spännande och händelserik vecka kommer Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport att förvandla hela staden till arena med tävlingar och aktiviteter på Ullevi, Heden och i Slottsskogen. Mix Megapol finns på plats för att bevaka en utav Sveriges mest populära sporter. 

– Nu kan vi stolt presentera att Mix Megapol går in som officiell mediepartner till evenemanget. Vi ser fram emot ett spännande samarbete både inför och under mästerskapet, säger Johan Pagerup, sponsoransvarig för Longines FEI EM i Ridsport 2017.

– Ett spektakulärt europamästerskap i ridsport mitt i centrala Göteborg med ambitionen att nå ut till en bredare målgrupp är absolut något vi vill vara en del av, säger Janne Hartlin, Brand Manager på Mix Megapol. Tillsammans kommer vi skapa en riktig folkfest! 

Mix Megapols lyssnare kommer få chansen att tävla om exklusiva VIP-paket till Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport fram till att mästerskapen startar. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Janne Hartlin

Janne Hartlin

Projektledare Mix Megapols Fjällkalas 070-838 10 88