Gå direkt till innehåll
Mix Megapol har samlat in över en miljon till Barncancerfonden

Pressmeddelande -

Mix Megapol har samlat in över en miljon till Barncancerfonden

Det är dags för Mix Megapols Guldscen, "Nallekonserten", där varje mjukisnalle har fått sin konsertbiljett genom gåvor från Mix Megapols lyssnare. Tillsammans har vi hittills lyckats samla in 1 250 795 kronor! På scen, framför ett publikhav av nallar, hittas tre av Sveriges största artister - Lena Philipsson, Petra Marklund och Per Gessle.

Insamlingen startade den 29 mars och målet var att samla in en miljon. Flera gånger om dagen, på radion och i sociala medier har Mix Megapol uppmanat lyssnarna att vara med och bidra. Genom att skänka 100 kronor har en lyssnare hjälpt till att placera en nalle i publikhavet. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden och deras viktiga arbete för att finansiera forskningen om barncancer och stötta de barn och familjer som drabbas.

Det är alldeles fantastiskt hur bra det har gått, vi är så otroligt tacksamma över att ha världens bästa lyssnare som har bidragit så mycket till insamlingen! Att få uppleva det enorma engagemanget hade vi bara kunnat drömma om. Ser verkligen fram emot att få se tre av Sveriges bästa artister spela inför alla dessa nallar, en konsert som kommer att stanna i mitt minne för alltid, säger Alexander Lindahl, produktchef Mix Megapol.

 Spelningen kan höras på Mix Megapol och även ses digitalt, nu på söndag den 25 april.

- Resultatet av Mix Megapols initiativ och lyssnarnas bidrag är fantastiskt, det kommer göra stor skillnad. För att fler barn ska överleva cancer och få leva ett liv så fritt från komplikationer som möjligt är vi beroende av allmänhetens hjälp. Att varje nalle i publikhavet representerar personer som är med oss i kampen mot barncancer känns väldigt hoppfullt., säger Michel Brygiewicz, marknadschef på Barncancerfonden.

Sändningen sker söndag 25 april klockan 19.30, i din radio och på Mix Megapols Facebook-sida. Nallarna i publikhavet kommer efter konserten att skänkas till välgörande ändamål.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är Sveriges största audiohus. Vi är marknadsledande inom radio och tillsammans med våra digitala plattformar når vi närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Vi älskar underhållning och strävar efter att göra vardagen roligare för våra lyssnare, oavsett var vi möter dem. Genom Podplay med tusentals populära poddar samt RadioPlay med Sveriges största radiostation Mix Megapol eller våra kanaler NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop aktiverar vi våra kunder regionalt eller över hela Sverige.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella ljudoperatör som verkar på sju marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien och Storbritannien och når mer än 26 miljoner lyssnare dagligen.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll