Gå direkt till innehåll
Ski Team Sweden Alpine
Ski Team Sweden Alpine

Pressmeddelande -

Mix Megapol blir mediapartner till Ski Team Sweden Alpine

Ski Team Sweden Alpine och Mix Megapol har skrivit på ett avtal där Mix Megapol blir mediapartner till förbundet.

​​Avtalet sträcker sig över tre år där Mix Megapol fokuserar sin aktivering på den svenska marknaden och kommer att höras och synas i samband med många nationella tävlingar från 2020 fram till 2023.

- Mix Megapol är Sveriges största kommersiella radiokanal som ger oss helt nya möjligheter att kommunicera med en bred målgrupp. Tillsammans har vi kraften att kunna inspirera fler svenskar att åka mer skidor under vinterhalvåret, säger Kalle Ollson Bexell, Marknads -och kommunikationschef på Ski Team Sweden Alpine.

- Att få vara med och stötta en svensk nationalsport känns jättekul! Vi har många roliga idéer på hur vi som radiostation kan hjälpa till att bygga svensk skidåkning. Vintersport är ett stort intresse för många av våra lyssnare, säger Janne Hartlin, Marknadschef på Mix Megapol.

Samarbetet har smygstartat nu under rådande säsong och drar igång med full kraft under kommande säsong 2020/2021.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka och 2 miljoner per dygn på plattformar som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl FM, Svensk Pop, Lugna Klassiker och alla våra poddar på RadioPlay.

Presskontakt

Janne Hartlin

Janne Hartlin

Marknadschef Mix Megapol 070-838 10 88

Relaterat material